Σπαραγμός για τον Παναγιώτη Τσώλη, πατέρα 4 παιδιών – Τον «σκότωσε» ο κορονοϊός

Μια θλιβερή είδηση έγινε γνωστή πριν λίγη ώρα από την Διεύθυνση Δασών Φθιώτιδας. Ο Παναγιώτης Τσώλης, πατέρας 4 παιδιών, έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 53 ετών και ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λαμίας χάνοντας τη ζωή του σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ένας συμπολίτης μας που όσοι τον γνώριζαν είχαν να πούνε τα καλύτερα και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την αδόκητη απώλεια του. “…ένας συνεπής οικογενειάρχης και ένας έντιμος λειτουργός της Δημόσιας Διοίκησης” όπως αναφέρουν οι συνάδελφοι του στην Διεύθυνση Δασών Φθιώτιδας.

Διαβάστε και την ανακοίνωση των συναδέλφων του από τη Διεύθυνση Δασών Ν. Φθιώτιδας

Έφυγε ξαφνικά και απρόβλεπτα, για πάντα ο εξαίρετος συνάδελφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΩΛΗΣ ,στα 53 του χρόνια.

Ο δικός μας Παναγιώτης πάντα με το χαμόγελο ,ήταν αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Δασών Φθιώτιδας και του Δασαρχείου Λαμίας. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος ,ένας συνεπής οικογενειάρχης και ένας έντιμος λειτουργός της Δημόσιας Διοίκησης. Παναγιώτη ευχόμαστε καλό σου ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων και πολύ κουράγιο στην οικογένειά σου και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με μεγάλη λύπη και πόνο οι συνάδελφοί σου της Διεύθυνσης Δασών Φθιώτιδας.

Πηγή: lamianow.gr