Στιγμές φρίκης για γυναίκα σε ταξί – Η καταγγελία για τον άντρα που καθόταν στο πίσω κάθισμα

Η Ρόδος περιμένει τη διερεύνηση της υπόθεσης, για να μάθει τι πραγματικά έγινε μέσα στο ταξί που είχε πάρει η γυναίκα μετά από νυχτερινή διασκέδαση.

Η ίδια κατήγγειλε στους αστυνομικούς, πως ο άντρας που κάθισε μαζί της, στο πίσω κάθισμα, την κακοποίησε. Μιλάει για ασέλγεια σε βάρος της και περιγράφει τα δευτερόλεπτα τρόμου που έζησε.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από προχθές (21-09-2022) έρευνα των Αστυνομικών της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για τον εντοπισμό άγνωστου άνδρα που ασέλγησε σε βάρος 32χρονης Αγγλίδας τουρίστριας, μέσα σε ταξί.

Πιο συγκεκριμένα την 21η Σεπτεμβρίου 2022 καταγγέλθηκε από την 22χρονη ότι άγνωστος τέλεσε εις βάρος της το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της. Όπως είπε λίγο μετά τη 01.30 τη νύχτα, μέσα σε ταξί, κατά την διαδρομή από την Λίνδο προς το ξενοδοχείο στους Πεύκους που έμενε, έζησε στιγμές απόλυτης φρίκης.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο άγνωστος δράστης, με τον οποίο προηγουμένως ήταν σε κοινή παρέα σε μπαρ στην Λίνδο και ο οποίος ήταν συνεπιβάτης στο ταξί και καθόταν δίπλα της στο πίσω κάθισμα κατά την διάρκεια της διαδρομής έβαλε το χέρι του στο εσωτερικό του σόρτς που φορούσε και με τα δάχτυλα του την θώπευσε στα γενετικά όργανα.

-Ad-