Στο νοσοκομείο η Γεννηματά – Δεν κατεβαίνει για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Στον Ευαγγελισμό εισήχθη εκτάκτως η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε εισαγωγή με ειλεό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Οπως αναφέρουν πληροφορίες ωστόσο, υπάρχει υποτροπή στο παλαιό και μείζον θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η κυρία Γεννηματά νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στο 10ο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με θεράπουσα ιατρό την Αν. Κοτανίδου

Όπως ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτησή της στο Twitterν δεν πρόκειται να κατέλθει για πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Χρηστίδης: «Οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι»

«Προέχει η υγεία της προέδρου»

«Οι γιατροί της ξεκαθάρισαν πως δεν πρέπει να πραγματοποιήσει την προεκλογική της εκστρατεία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής κ. Παύλος Χρηστίδης.

Ανδρούλακης: Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία

Την απόφαση να αναστείλει την προεκλογική του εκστρατεία εξέφρασε o υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter:

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

Λοβέρδος: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος

Τη συμπάθειά του για την επιδείνωση της υγείας της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο συνυποψήφιός της, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ,

Αλ. Τσίπρας: Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη θα την κερδίσει

Ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τη Φώφη Γεννηματά.

«Της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση», τόνισε σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Μητσοτάκης: Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με την Φώφη Γεννηματά, η οποία νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στον Ευαγγελισμό.

Γρήγορη ανάρρωση ευχήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Φώφη Γεννηματά το βράδυ της Τρίτης κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν. «Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή», έγραψε στο tweet του.