Survivor Spoiler 13/6: Ανατροπή! Αυτός αποχωρεί από το παιχνίδι

Survivor Spoiler 13/6: Ανατροπή! Αυτός αποχωρεί από το παιχνίδι

Survivor Spoiler 13/6: Εμείς γνωρίζουμε το αποτέλεσμα και σας το μεταφέρουμε με βεβαιότητα! Από τον Άγιο Δομίνικο δεν θα αποχωρήσει η Ελένη Χαμπέρη όπως γράφτηκε σε αρκετά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, αλλά η Καρολίνα!

Καρολίνα, Ελένη και Μαριαλένα τέθηκαν κατά σειρά ως υποψήφιες προς αποχώρηση, από τους Σάκη, Μαριαλένα και Ηλία αντίστοιχα.

Από την αρχή του παιχνιδιού είχαμε μάθει να βλέπουμε τις αποχωρήσεις κάθε Τετάρτη, όμως αυτό άλλαξε, καθώς αυτή τη βδομάδα δεν προβλήθηκε επεισόδιο και έτσι θα δούμε ποια παίκτρια θα αποχωρήσει την Κυριακή (13/6).

Εμείς γνωρίζουμε το αποτέλεσμα και σας το μεταφέρουμε με βεβαιότητα! Από τον Άγιο Δομίνικο δεν θα αποχωρήσει η Ελένη Χαμπέρη όπως γράφτηκε σε αρκετά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, αλλά η Καρολίνα!

Survivor Spoiler 13/6: Εκπληξη! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι

Μάλιστα σύμφωνα, η Μαριαλένα βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού, με την Ελένη Χαμπέρη να είναι δεύτερη και την Καρολίνα στην τελευταία θέση.

Έτσι τα πράγματα δυσκολεύουν για τους «Amigos» που βλέπουν να φεύγει μέλος της ομάδας τους και αν αναλογιστούμε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και πως η Μαριαλένα βρέθηκε στην κορυφή ανάμεσα στις γυναίκες, οι επόμενες ψηφοφορίες για τους παίκτες της μπλε ομάδας θα είναι δύσκολες…

Ανθή Σαλαγκούδη: Δάκρυσε μιλώντας για την οικογένειά της και το πόσο της έλειψαν οι δικοί της στο Survivor

Την Ανθή Σαλαγκούδη υποδέχτηκε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor αναφέρθηκε στην οικογένειά της, στον πατέρα τη και τη στάση που κράτησαν ορισμένοι απέναντί του όταν αποσύρθηκε από τα κοινά.

«Εγώ γεννήθηκα σε μια πολιτική οικογένεια. Ο μπαμπάς μου ήταν στην πολιτική για πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή σταμάτησε να είναι, εκεί υπήρχε μετάλλαξη από κάποια πρόσωπα. Εκεί δέχτηκα αλλαγή συμπεριφοράς, δεν θέλω να πω βαρύγδουπες εκφράσεις» δήλωσε.

Από τη συζήτηση φυσικά δεν έλειψε και η αναφορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Σε κάποια στιγμή δε δάκρυσε φέρνοντας στον νου της τον καιρό που ήταν μακριά από τους αγαπημένους της και το πόσο προσμονούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους στα έπαθλα επικοινωνίας.

«Πήρα πολλά μαθήματα στο Survivor, που μερικά δεν τα περίμενα… Έχουν να κάνουν με ανθρώπινες σχέσεις. Τα έχω ξαναζήσει, δεν έπεσα από τα σύννεφα και σίγουρα σε στενοχωρούν. Σίγουρα μου έμαθε ότι κάποια πράγματα δεν είναι δεδομένα. Επίσης, πόσο σημαντική είναι η οικογένειά μου… Το βλέπεις και στα έπαθλα επικοινωνίας, όλοι μόλις βλέπουμε τους δικούς μας κάτι παθαίνουμε.

Μην συγκινείσαι κι εσύ… Θα βάλω ακόμα πιο πολύ τα κλάματα. Πραγματικά, το ζεις τόσο πολύ, και επειδή δεν έχεις επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, μόλις τους βλέπεις, κάτι παθαίνεις».

-Ad-