Θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα – Το «λάθος» του δολοφόνου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την διαλεύκανση του φρικτού εγκλήματος με θύμα έναν 30χρονο Ασιάτη, μετά την αποκάλυψή του το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, όταν εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ, στα Χανιά, κατά τη διαδικασία διαλογής των αναμεμειγμένων απορριμμάτων βρήκαν ένα ανθρώπινο κεφάλι μέσα σε σακούλα ενώ ακολούθησαν και άλλα τμήματα του τεμαχισμένου νεκρού.

Ενώ η ταυτότητα του άγνωστου άνδρα, ο οποίος είναι πιθανότητα Ινδός στην καταγωγή, παραμένει άγνωστη, καθώς δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση, οι έρευνες έχουν εστιάσει στην περιοχή του Ρεθύμνου, καθώς ο δράστης έκανε το λάθος να πετάξει στην ίδια σακούλα αποδείξεις από αγορές σε καφετέρια και ένα μίνι μάρκετ περιοχής ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου.

Τα συγκεκριμένα καταστήματα έχουν ήδη εντοπιστεί ενώ αξιοποιώντας αυτό το στοιχείο οι Αρχές προσπαθούν με υλικό από κάμερες ασφαλείας να οδηγηθούν στα ίχνη του δολοφόνου, ο οποίος θεωρείται δεδομένο ότι γνώριζε το θύμα του, λόγο της ειδεχθούς φύσης και του τρόπου τέλεσης του συγκεκριμένου εγκλήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων που δεν έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις χωρίς όμως να δίνονται επίσημες πληροφορίες από μεριάς αστυνομίας για την εξέλιξη των ερευνών για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος.

Πάντως ο φάκελος της υπόθεσης έχει φύγει από τα Χανιά και τις έρευνες χειρίζονται οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025