Θρήνος για την Μαρίτα Αγγελοπούλου: «Θα είσαι ξανά στην αγκαλιά του μπαμπά σου»

Η είδηση του θανάτου της 43χρονης Μαρίτας Αγγελοπούλου, συνδιοκτήτριας του γνωστού καταστήματος εστίασης «Ανώνυμο», στο Λόγγο Αιγιαλείας, έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία του Αιγίου.

Η επιχειρηματίας βρέθηκε χθες νεκρή στο σπίτι της στο Αίγιο, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην κοινωνία του Αιγίου αλλά και στην Πάτρα, καθώς επρόκειτο για μία ενεργή επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης. Παράλληλα, ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ υπήρξε και κριτής στα καλλιστεία και είχε δική της διαδικτυακή εκπομπή.

«Θα είσαι ξανά στην αγκαλιά του μπαμπά σου»

Στο Αίγιο κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό νέο και όλοι όσοι την γνώριζαν έχουν μόνο καλά λόγια να πουν. Την χαρακτηρίζουν ως μια δυναμική γυναίκα επιχειρηματία που στεκόταν αξιοπρεπώς στο χώρο της εστίασης τα τελευταία χρόνια. Η δολοφονία του πατέρα της το 2011, όπως λένε οι γνωστοί της, είχε τραυματίσει τη ψυχή της και τα όνειρά της. Ανάμεσα στα εκατοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα στη σελίδα που διατηρούσε στο Facebook, ξεχωρίζει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα μιας φίλης της που περιγράφει την ημέρα της δολοφονίας του πατέρα της:

«Κορίτσι γλυκό, γυναίκα θεσπέσια, πνεύμα ανήσυχο, ψυχή ευαίσθητη. Χαμόγελο φωτεινό, γέλιο γάργαρο, μάτια αστραφτερά. Από το πρωί που έμαθα πως μας άφησες , μου περνάνε από το μυαλό στιγμές μας από τα 15χρόνια μας μέχρι πρόσφατα. Πιο πολύ από όλες τη νύχτα που ήμασταν σπίτι σου πριν την κηδεία του μπαμπά σου. Δεν ήθελες να κάθεσαι στο σαλόνι που ήταν το φέρετρο και μας είχες πάρει να καθόμαστε σε άλλο χώρο. Κάποια στιγμή μου ζήτησες να πάμε στην κουζίνα να φέρουμε κάποια κεράσματα. Καθώς περάσαμε από την ανοιχτή πόρτα του σαλονιού, μου είπες : “Μισό λεπτό να δω, τι κάνει”. Πήγες κοντά του, χάιδεψες το φέρετρο και επέστρεψες λέγοντας: “Καλά είναι”. Τώρα που πας να τον βρεις , είμαι σίγουρη πως θα είσαι κι εσύ καλά αφού θα είσαι πάλι στην αγκαλιά του. Καλό ταξίδι, Μαρίτα μου!»

-Ad-