Τραγωδία στην Κηφισιά: Ντυμένος σαμουράι βγήκε στον δρόμο και τον σκότωσε

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, από τους οποίους ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και ένας ακόμα τραυματίστηκε στην λεωφόρο Τατοΐου, στην Κηφισιά.

Πρόκειται για δύο υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες διασωλήνωσης στην περιοχή.

Ντυμένος σαμουράι ο 40χρονος βγήκε στον δρόμο και τον σκότωσε

Δράστης είναι ένας 40χρονος ο οποίος ντυμένος σαν σαμουράι, με στολή πολεμικών τεχνών, πήρε το όπλο του, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που ήταν οι δύο άντρες, στη λεωφόρο Τατοΐου, κάνοντας εργασίες φυσικού αερίου, και εντελώς απρόκλητα άρχισε να πυροβολεί.

Φέρεται να διαπληκτίστηκε για το κόστος του φυσικού αερίου, άρχισε να τους λέει περί “μαύρης μαγείας” καταλήγοντας να τραβά όπλο – το οποίο κατείχε παράνομα- και να πυροβολεί το έναν στην κοιλιακή χώρα και στον μοιρό και τον δεύτερο επίσης στον μοιρό.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου ένας έχασε τη μάχη, ενώ ο άλλος νοσηλεύεται.

Ο 40χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας του από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στην προσπάθειά του να διαφύγει ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας, ωστόσο τον καταδίωξαν και τελικά παραδόθηκε στις αρχές.

Μέσα στο σπίτι του, όπου διέμενε με την κατάκοιτη μητέρα του, βρέθηκαν όπλα και σπαθιά.

Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ είναι άνθρωπος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχε πυροβολήσει και στο παρελθόν ζώα και κάδους.