Τροχαίο ατύχημα για τον ηθοποιό Χάρη Σώζο – Σοβαρά τραυματισμένος

Ο γνωστός ηθοποιός, Χάρης Σώζος, ο οποίος συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες» είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Politico, ο αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα και έχει 7 σπασμένα πλευρά, ενώ υπεβλήθη σε διπλό χειρουργείο από το οποίο αναρρώνει.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Χάρης Σώζος κινούνταν με τη μοτοσυκλέτα του το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Παγκρατίου, όταν ένας απρόσεκτος οδηγός αυτοκινήτου πέρασε φανάρι που αναβόσβηνε πορτοκαλί, πετώντας στον αέρα τον ηθοποιό τη στιγμή της σύγκρουσης.

Το ασθενοφόρο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο «Γεννηματά», αλλά επειδή είναι κέντρο αναφοράς για Covid-19 και δεν υπήρχαν διαθέσιμοι γιατροί, τελικά ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο».

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του Μελίνα Μαρνέλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ηθοποιός που έκανε δυναμικό comeback μέσα από τον ρόλο του «Σωκράτη Θέμελη» στις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε πριν από λίγες μέρες και στο πλατό της εκπομπής The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έδωσε μια συνέντευξη που θα προβληθεί τις επόμενες μέρες.

Όσο για την τωρινή κατάσταση της υγείας του; Ο Χάρης Σώζος αναρρώνει, αλλά θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΑΑΔΕ – Επιχείρηση «Πυρετός το Σαββατόβραδο»: Στο μικροσκόπιο ο τζίρος 29 νυχτερινών κέντρων διασκέδασης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης – Αναλυτικά τα βήματα
24 Φεβρουαρίου, 2025
Η Novibet επιλέγει τη Rakuten Viber για μια καθηλωτική αθλητική εμπειρία στην Ελλάδα
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν από τη Σύνοδο στο Κίεβο: Νέο πακέτο βοήθειας ύψους 3,5 δισ. ευρώ από την ΕΕ – Τι είπε για τον Πούτιν
24 Φεβρουαρίου, 2025
Ζάκυνθος: Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για τη δολοφονία της συμβολαιογράφου – Οι γρίφοι και το ύποπτο αυτοκίνητο
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ μεταξύ της Σαντορίνης και της Αμοργού
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μπαλάσκας για Βασίλη Καλογήρου: «Δεν επέδειξε προβληματικό χαρακτήρα και δεν προκύπτει από καμία κατάθεση που δόθηκε»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Στη φυλακή 68χρονος προπονητής τάε κβον ντο που βίαζε 12χρονη αθλήτριά του
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τροχαίο στο Αιγάλεω: Στο νοσοκομείο και σε σοβαρή κατάσταση ένας νεαρός μετά από ανατροπή κλεμμένης μοτοσικλέτας
24 Φεβρουαρίου, 2025
Άλιμος: Αγοράκι 3 ετών βρέθηκε να τρέχει ξυπόλητο μέσα στο κρύο
24 Φεβρουαρίου, 2025