Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της – Είχε πει ότι την βίασαν στην Ελλάδα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της αυτοκτονίας της 26χρονης Rachael Gallagher από τη Βρετανία.

Την 26χρονη Βρετανίδα βρήκαν νεκρή οι γονείς της στο σπίτι τους στο Λούτον τον περασμένο Οκτώβριο με γιατρό στο δικαστήριο στο οποίο συζητήθηκε η υπόθεση να αποκαλύπτει ότι υπέφερε από μετατραυματικό στρες μετά τον βιασμό που υπέστη σε διακοπές της στην Ελλάδα.

Ο ίδιος κατέθεσε ότι η 26χρονη του αποκάλυψε όσα φρικιαστικά πέρασε στην Ελλάδα σε ηλικία 17 ετών έναν μήνα πριν να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Την τελευταία φορά που την είδα ήταν στις 9 Σεπτεμβρίου. Στην επίσκεψη αυτή μου μίλησε για απειλές που δεχόταν ωστόσο δεν μου είπε τίποτα για σκέψεις να αυτοκτονήσει. Μου είπε, όμως, ότι έπεσε θύμα βιασμού στην Ελλάδα όταν ήταν 17 ετών και είχε έρθει για διακοπές στη χώρα αυτή» κατέθεσε ο γιατρός.

Όπως είπε, επίσης, η 26χρονη είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων που ξεκίνησαν σε ηλικία 14 ετών όταν διαγνώστηκε με ανορεξία ενώ το 2008 είχε κάνει υπερβολική χρήση χαπιών και το 2015 είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Στις 9 Οκτωβρίου η ζωή μας σκεπάστηκε από σκοτάδι όταν η όμορφη και θαυμάσια κόρη μας έκανε την επιλογή να πει αντίο στον κόσμο αυτό. Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί αυτό» αναφέρουν από την πλευρά τους οι γονείς της 26χρονης σε ιστοσελίδα που δημιούργησαν στη μνήμη της κόρης τους.