Ξυλοδαρμός 23χρονου από τράπερ: Το βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές

Ένα βίντεο λίγα λεπτά πριν τον ξυλοδαρμό του 23χρονου από τον γνωστό τράπερ και έναν ακόμα άνδρα που αναζητείται εξετάζουν προσεκτικά οι αρχές ώστε να ταυτοποιήσουν την ταυτότητα του δεύτερου κατηγορούμενου.

Την ίδια ώρα το 23χρονο θύμα συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του στο ΑΧΕΠΑ. Το βίντεο τοποθετείται χρονικά λίγες ώρες πριν ο 23χρονος δεχτεί την επίθεση που τον έστειλε στην εντατική. Έξω από το μαγαζί καταγράφεται ο τράπερ να συνομιλεί με έναν άντρα με μαύρα ρούχα. Το κλίμα φαίνεται καλό. Στέκονται έξω από το μαγαζί ενώ μέσα στο μπαρ επικρατεί το αδιαχώρητο. Έπειτα από λίγη ώρα ο τράπερ και ο άνδρας με τα μαύρα, χάνονται από τις κάμερες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του 23χρονου: «Γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα περπατούσαμε με τον 23χρονο και με έναν ακόμη φίλο μας στη συμβολή των οδών Συγγρού με Εγνατία. Είδαμε να κάθεται σε ένα μπαρ ένας γνωστός τράπερ μαζί με ένα ακόμα άτομο. Ο φίλος μου τον ρώτησε: «Εσύ είσαι διάσημος;». Ο τράπερ του απάντησε: «Τι είπες ρε, εγώ είμαι διάσημος» και του έριξε κουτουλιά στο κεφάλι.

Εκείνη τη στιγμή το άλλο άτομο που ήταν μαζί του κλώτσησε τον φίλο μου με δύναμη στο θώρακα με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να προκληθούν τραύματα στην ωμοπλάτη στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Για περίπου 10 λεπτά ο φίλος μου δεν είχε αισθήσεις.

Ο τράπερ και το άλλο άτομο, προφανώς επειδή φοβήθηκαν, άρχισαν μαζί με εμάς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να λένε «όλα καλά φίλε, έγινε μ…. και παρεξήγηση. Μετά από λίγη ώρα ο τράπερ και ο φίλος του έφυγαν από το σημείο».