Υπ. Παιδείας: Έρχονται μόνιμοι διορισμοί στην εκπαίδευση

Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα, με απόφαση που υπέγραψε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και εστάλη προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ανακοινώνεται ο αριθμός, κατά κλάδο και ειδικότητα ή ειδίκευση, καθώς και περιοχή διορισμού, των θέσεων που πρόκειται να καλυφθούν με μόνιμους διορισμούς και καλούνται οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί που είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης να υποβάλουν δήλωση προτίμησης για μόνιμο διορισμό σε συγκεκριμένες περιοχές διορισμού, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ημερών. Μετά τη δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με νεότερο Δελτίο Τύπου για το περιεχόμενό της, καθώς και την ακριβή προθεσμία εντός της οποίας θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για το διορισμό τους.

Η Υπουργός Νίκη Κεραμέως δήλωσε σχετικά: «Σε συνέχεια των περίπου 24.700 μόνιμων διορισμών, των πρώτων που πραγματοποιήθηκαν μετά από 12 χρόνια στην εκπαίδευση, συνεχίζουμε την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό μας με 3.770 περαιτέρω μόνιμους διορισμούς. Στόχος μας, η βέλτιστη στελέχωση των σχολείων μας, οι πιο σταθεροί δεσμοί των εκπαιδευτικών με τους μαθητές, η δυνατότητα επαγγελματικής αποκατάστασης και ανέλιξης των εκπαιδευτικών μας, η καλύτερη οργάνωση της σχολικής μονάδας. Και οι αναπληρωτές να επιτελούν πράγματι έργο αναπλήρωσης και όχι μόνιμο εκπαιδευτικό έργο».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραμπ: «Βρίσκομαι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μερτς: «Σημαντική νίκη για το ΕΛΚ και την Ευρώπη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Οι επιλογές του Μερτς – Οι συσχετισμοί και οι διαπραγματεύσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πλημμεληματική δίωξη σε έξι πρόσωπα για τον θάνατο 2,5 ετών κοριτσιού στον «Άγιο Στυλιανό» Θεσσαλονίκης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλωματικές ζυμώσεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Με δικό τους ψήφισμα για την Ουκρανία οι ΗΠΑ – Η Γαλλία αναμένεται να προτείνει τροπoποιήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μενίδι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο – Επί τόπου τα ΤΕΕΜ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025