Άκαρπες οι έρευνες για την 27χρονη στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο – Δεύτερος ύποπτος στο κάδρο

Κανένα ίχνος της 27χρονης αγνοούμενης στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο που «χτένισαν» σήμερα οι Αρχές στην Κω – Ένας δεύτερος ύποπτος μπαίνει στο στόχαστρο των Αρχών

«Πέπλο» μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια που έμενε στην Κω, τα ίχνη της οποίας αγνούνται από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου.

Σήμερα, Κυριακή 18 Ιουνίου, οι έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής από την Πολωνία συνεχίστηκαν σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης έπειτα από συλλογή βιντεοληπτικού υλικού και καταθέσεων.

Ωστόσο οι έρευνες στο στρατόπεδο ολοκληρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι, χωρίς να βρεθεί κανένα ίχνος της αγνοούμενης κοπέλας, όπως ανέφερε η ΕΡΤ.

Ελέγχθηκαν όλοι οι χώροι του κτηρίου αλλά και πηγάδια που βρίσκονται στον χώρο, χωρίς να εντοπιστεί κάποιο στοιχείο.

Παράλληλα, την περιοχή σαρώνει για πολλοστή φορά Drone της πολιτικής προστασίας, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή των δύο εκπαιδευμένων σκυλιών της ελληνικής ομάδας διάσωσης που ήρθαν από τα Τρίκαλα και τη Σάμο.

Υπενθυμίζεται ότι στο νησί βρίσκεται η μητέρα της μαζί με έναν ιδιωτικό ντεντέκτιβ, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες για την νεαρή γυναίκα.

Δεύτερος ύποπτος στο «κάδρο» των ερευνών

Εκτός από τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο Δευτέρα στην ανακρίτρια, οι Αρχές εξετάζουν και την εμπλοκή δεύτερου ατόμου στην υπόθεση εξαφάνισης που έχει λάβει διαστάσεις θρίλερ, σύμφωνα με τον Alpha.

Πρόκειται για τον πακιστανικής καταγωγής συγκάτοικο του 32χρονου, ο οποίος εκτιμάται ότι μπορεί να έχει βοηθήσει εκ των υστέρων στην εξαφάνιση της κοπέλας και ενδεχομένως τη μεταφορά της καθώς ο Μπαγκλαντεσιανός ύποπτος έχει στην κατοχή του μόνο ένα δίκυκλο.