Αρβανίτης: Λάθος οι κινήσεις φυγής από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή

Ρεαλιστικό χαρακτήρισε τον πήχη του 17% που έβαλε ο Στέφανος Κασσελάκης για τις ευρωεκλογές ο Κώστας Αρβανίτης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ψηφίζουν ακόμα ΣΥΡΙΖΑ και «να τους πω ότι θα το πάμε το καράβι με όσους μπορούν, με όσους πρέπει και με όσους το αισθάνονται».

«Πολλές φορές ο πρόεδρος μας φέρνει σε δύσκολη θέση, όπως για παράδειγμα με τα 37 δισ. Δεν μπορείς να λες ότι ο Τσακαλώτος το πήγε λάθος, ο Δραγασάκης το πήγε λάθος, γιατί γεννιέται το ερώτημα “που ήταν ο τότε πρωθυπουργός”; Μειώνεις τον πρόεδρό μου έτσι, χαμηλώνεις τον πήχη για τον πρόεδρό μου, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό. Ο κ. Κασσελάκης οφείλει να ακούει, να δημιουργήσει πολιτικό κέντρο και να πάει στο συνέδριο», δήλωσε.

«Πιστεύω στο ‘ραντεβού στο συνέδριο’, μπορούν να συζητηθούν πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα η αλλαγή τακτικής» τόνισε ο κ. Αρβανίτης.

Σχετικά με τις αποχωρήσεις τόνισε: «Οι κινήσεις φυγής από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι λάθος. Αν φύγεις στο συνέδριο γιατί δεν μπορείς να τα βρεις στο πολιτικό ζήτημα τότε ναι, άλλα όχι να φύγεις από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο πρόεδρος καθυστέρησε δύο ώρες να έρθει στη συνάντηση…», ενώ πρόσθεσε πως «δεν θέλω να φύγει η Έφη Αχτσιόγλου».

Δείτε το σχετικό βίντεο: