Δημόσια Διαδικτυακή συζήτηση: Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η αποκατάσταση της Δημοκρατίας, οι Καραμανλικοί και οι νέοι Δημοκρατικοί κίνδυνοι

Το Ινστιτούτο Δημήτριος Γούναρης, το Forum2020, το Ινστιτούτο Ελευθερίας και το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Τσάτσος πραγματοποιούν δημόσια διαδικτυακή πολιτικοκοινωνική συζήτηση την Τρίτη 27 Ιουλίου και ώρα 13:00.

Την έναρξη της συζήτησης θα κάνει ο Πρόεδρος του Forum2020 Νίκος Καραχάλιος και ο Πρόεδρος του ινστιτούτου Ελευθερίας Δημήτρης Τσακτσίρας ( ε.α ταξίαρχος).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Ινστιτούτο Δημήτριος Γούναρης, το Forum2020, το Ινστιτούτο Ελευθερίας και το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Τσάτσος σας προσκαλούν σε δημόσια διαδικτυακή πολιτικοκοινωνική και όχι κομματική συζήτηση την Τρίτη 27 Ιουλίου και ώρα 13:00.

Η συζήτηση αποτελείται από 5 ενότητες:

#1. Κωνσταντίνος Καραμανλής: Μία βιωματική σχέση με την πολιτική και τα δικά μας βιώματα από τη συμπόρευση με τον Εθνάρχη. Συντονιστής ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημήτριος Γούναρης Νίκος Νικολόπουλος.

#2. Διαχρονικά διδάγματα από την επιστροφή στην δημοκρατική ομαλότητα χρήσιμα σε μια μεταβατική post-covid εποχή το 2021. Συντονιστής ο εκδότης Deal news Παύλος Δημητριάδης.

#3. Για μια Πολιτική Αρχών και Αξιών ξανά: Δύση, Ευρώπη Εθνική Ανεξαρτησία, Κοινωνικός Φιλελευθερισμός, Ισόρροπη οικονομική ανάπτυξη για όλους. Συντονιστής ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Τσάτσος Κίμων Αποστολόπουλος.

#4. Κινδυνεύει σήμερα η Δημοκρατία μας από την Πανδημία και τις συνακόλουθες πολιτικές και αν ναι από τί και από ποιούς; Συντονιστής ο πρ. Βουλευτής ΝΔ και πρ. Υπουργός ΥΠΕΣ Αργύρης Ντινόπουλος.

#5. Συμπεράσματα και κλείσιμο ημερίδας: Νίκος Καραχάλιος, Πρόεδρος forum2020.

Join Zoom Meeting:

https://zoom.us/j/92367156658?pwd=UnkxWWh2U1JnOStmWS9yWXJMbElWZz09

Meeting ID: 923 6715 6658

Passcode: 111510

Συνδιοργανωτές:

Ίδρυμα Δημήτριος Γούναρης

Forum2020

Ίδρυμα Κωνσταντίνος Τσάτσος

Ινστιτούτο Ελευθερίας