Γκάζι: Ένταλμα σύλληψης για τον οδηγό του τζιπ – Την Τετάρτη απολογείται ο συνοδηγός

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη έλαβε ο 33χρονος Αλβανός που φέρεται να είναι ο συνεπιβάτης στο τζιπ, ο οδηγός του οποίου πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις νεαρούς στο Γκάζι.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή, ενώ η 29η τακτική ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 37χρονου οδηγού. Ο τελευταίος εμφανίζονται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βγαίνει από τη θέση του οδηγού και να πυροβολεί τους τρεις νεαρούς από κοντινή απόσταση και πλέον κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 33χρονος συνοδηγός που πέρασε σήμερα το ανακριτικό κατώφλι για να λάβει προσθεσμία για την Τετάρτη το πρωί, φέρεται να δηλώνει σοκαρισμένος από την εν ψυχρω δολοφονική επίθεση κατά των τριών νεαρών, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι το μόνο που έκανε ο ίδιος ήταν να χαστουκίσει τον ένα Κρητικό που σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει τον εξύβρισε.

Μάλιστα φέρεται να λέει πως δε γνώριζε ότι ο συνοδηγός του είχε μαζί του όπλο, αλλά και πως από την πρώτη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου ήταν σε κατάσταση σοκ και επικοινώνησε Μέντη συνήγορο του δηλώνοντας της την πρόθεσή του να παραδοθεί στις αρχές.