Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι όπου συνομιλεί με πολίτες. Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Κασσελάκης: Οι ευρωεκλογές ο επόμενος σταθμός- «Πάμε δυνατά, η πρώτη ρωγμή» έγινε

Υπερήφανος για τον δημοκρατικό και προοδευτικό κόσμο, που «σήκωσε ανάστημα και έδειξε ότι είμαστε πλειοψηφία» δηλώνει ο Στ. Κασσελάκης σε μήνυμα -βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται από χθες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κασσελάκης στον απόηχο των αποτελεσμάτων του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023, δηλώνει επίσης υπερήφανος για τη «σύγχρονη αριστερά», όπως τονίζει, «που έδειξε ότι όταν ακομπλεξάριστα λέμε, πριν καν την πρώτη Κυριακή, ότι “είμαστε με τον προοδευτικό κόσμο, με τους προοδευτικούς υποψηφίους χωρίς αστερίσκους”, δείτε τι γίνεται».

Στο μήνυμα του σημειώνει εμφαντικά ότι, «η πρώτη μεγάλη ρωγμή έγινε» και δείχνει τον επόμενο σταθμό για το κόμμα που δεν είναι άλλος απο τις ευρωεκλογές. Υπογραμμίζει επίσης ότι η παντοδυναμία Μητσοτάκη, το μπλε κράτος, η ροή του χρήματος, το επιτελικό κράτος, η αλαζονεία, η οικογενειοκρατία στην πολιτική και στην οικονομία και στην κοινωνία, ξαφνικά λαμβάνει μια απάντηση.

Δεσμεύτηκε με την επιστροφή του να επισκεφθεί εκ νέου την Θεσσαλία και απέδωσε τα εύσημα στον Δήμητρα Κουρέτα. Συνεχάρη επίσης για την εκλογή τους, τον Χάρη Δούκα, τον Στέλιο Αγγελούδη, την Τίνα Καφατσάκη και τον Σίμο Ρούσσο και όλους τους προοδευτικούς υποψηφίους που πέτυχαν νίκες.