Σαλαμίνα: Αμετανόητος ο 71χρονος γυναικοκτόνος

Ο 71χρονος γυναικοκτόνος πέρασε την Τετάρτη την πόρτα των δικαστηρίων Πειραιά, και βγήκε αμετανόητος και κυνικός παίρνοντας προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου. Σημειώνεται μάλιστα ότι κανένας δικηγόρος δεν προτίθεται να τον αναλάβει.

Τα κινητά ανοίγουν και οι Αρχές έρχονται όλο και πιο κοντά στη δράση του 71χρονου, ο οποίος φαίνεται να είπες στους αστυνομικούς ότι την αγαπούσε και θα έκανε τα πάντα για εκείνη αλλά η γυναίκα τον απατούσε, αποδίδοντας την απόφαση να δολοφονήσει, σε ερωτική αντιζηλία. Για την ημέρα που τη χτύπησε, ανέφερε ότι την βρήκε με άλλον άντρα στο σπίτι. Όταν ερωτήθηκε τι έκανε αφού τη σκότωσε εκείνος είπε ότι γύριζε όλη μέρα και σκέφτηκε να αυτοκτονήσει ή να παραδοθεί, ενώ οι Αρχές τον εντόπισαν να τρώει και να πίνει σε καφετέρια στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δίπλα του είχε την καραμπίνα και το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο τον πρόδωσε. Αρχικά το είχε κλειστό, μετά όμως το άνοιξε. Οι αστυνομικοί είχαν ζητήσει από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τα στίγματα του τηλεφώνου και έτσι τον εντόπισαν. «Έπρεπε να την τιμωρήσω. Μετά από τόσα χρόνια πώς μπόρεσε να μου το κάνει αυτό; Εγώ καθόμουν μαζί της παρά τα προβλήματα που είχε με το παιδί».

«Αγόρασα την καραμπίνα από έναν Αλβανό στο νησί και αποφάσισα να τη σκοτώσω. Περίμενα να φύγει το παιδί και στη συνέχεια την πυροβόλησα δύο φορές. Μετά έφυγα, πήγα στο καφενείο και αφού τηλεφώνησα σε έναν φίλο μου και του είπα τι είχε συμβεί έφυγα από τη Σαλαμίνα», φέρεται να είπε ο 71χρονος στις Αρχές.

Οι Αρχές θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ερωτήματα. Πρώτον, όσον αφορά τρίτο πρόσωπο που είπε πως τον είδε μαζί με τη 43χρονη την Παρασκευή, έλεγε πως δεν τον γνώριζε αλλά τον είδε για πρώτη φορά εκεί.

Η μητέρα της ήταν εκείνη που είδε την κόρη της δολοφονημένη σκεπασμένη με κουβέρτα στο σπίτι της. Η ίδια και η αδερφή της αποκάλυψαν λεπτομέρειες για την ημέρα πριν τη δολοφονία και τον άγριο ξυλοδαρμό αλλά και την ημέρα που έχασε τη ζωή της από τα πυρά του συντρόφου της.