ΣΟΚ: Άρπαξε κοιμισμένο 4χρονο από το κρεβάτι του και πέταξε το πτώμα

Ένα 4χρονο αγόρι, θύμα απαγωγής και δολοφονίας, έχασε τη ζωή του σε μια τυχαία πράξη κακίας.

Βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας έπιασε τον 18χρονο να παραβιάζει την εξώπορτα και να αρπάζει το παιδί από το κρεβάτι του.

Ο Cash Gernon κοιμόταν όταν ο δράστης, τον οποίο αναγνώρισε η αστυνομία του Ντάλας ως τον 18χρονο Darriynn Brown, κατάφερε να μπει το Σάββατο στην οικία και να τον αρπάξει.

Το παιδί βρέθηκε αργότερα μέσα στη μέρα νεκρό σε άλλη συνοικία της πόλης, φέροντας «πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο».

Ο Kamron Moori, που ζούσε με τον μικρούλη, δήλωσε πως δεν υπήρχε κανένας λόγος για την απαγωγή και τη δολοφονία. Όπως είπε στον τοπικό σταθμό KXAS-TV, «ναι, τυχαία, από το πουθενά. Κανένας λόγος για τίποτα από αυτά. Δεν είναι από εκδίκηση, δεν είναι από μίσος, δεν είναι από τίποτα».

«Γιατί; Ήταν 4 ετών. Ποιος το κάνει αυτό σε ένα 4χρονο παιδί;», αναρωτήθηκε με δάκρυα στα μάτια, «γιατί; Για ποιον λόγο; Επειδή θέλεις να είσαι κακός;».

Η κάμερα ασφαλείας έδειξε τον 18χρονο να αρπάζει το κοιμισμένο παιδί από το κρεβάτι του.

Ο Brown κατηγορείται για την ώρα για απαγωγή και διάρρηξη, μέχρι να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική ανάλυση.

Ο Moori αποκάλυψε ωστόσο πως φοιτούσε στο ίδιο σχολείο με τον δράστη, χωρίς να έχουν ποτέ σχέσεις. Είπε όμως ότι ο Brown είναι φίλος του μικρότερου αδερφού του.

Η μητέρα του Moori είχε δεσμό με τον πατέρα του 4χρονου, ο οποίος εγκατέλειψε σύντροφο και παιδί εδώ και μήνες, αφήνοντας εκεί τον μικρό και τον δίδυμο αδερφό του.