Σοκ: Νεαρός τσακώθηκε με την 8χρονη αδερφή του και την πυροβόλησε στο κεφάλι

Ένα κορίτσι 8 ετών πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον 20χρονο αδερφό της το βράδυ της Κυριακής μέσα στο διαμέρισμά τους σε συγκρότημα κατοικιών έξω από το Ντιτρόιτ.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας του Μίσιγκαν, το κορίτσι, που δεν κατονομάζουν οι Αρχές, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, έχοντας υποβληθεί σε εγχείριση για τα τραύματά της.

Ο αδερφός συνελήφθη, ομολογώντας πως πυροβόλησε με ένα πιστόλι την 8χρονη, όπως δήλωσε ο διοικητής του τοπικού τμήματος, Jeffrey Jagielski.

Η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει για την ώρα αν ο πυροβολισμός ήταν ατύχημα, ο Jagielski είπε ωστόσο πως θα παραδώσουν σύντομα τα ευρήματα στην εισαγγελία, υπαινισσόμενος πως υπήρχαν εγκληματικές προθέσεις.

«Αυτό είναι ένα από τα ενδεχόμενα που ερευνούμε αυτή τη στιγμή. Κλίνουμε προς μία πλευρά στις έρευνές μας, αλλά δεν νιώθω ακόμα σίγουρος να πω ποια είναι αυτή, μέχρι να το ελέγξει ο εισαγγελέας τουλάχιστον», δήλωσε ο Jagielski.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 20χρονος έδωσε «αρκετές καταθέσεις» για το περιστατικό, αρνήθηκε ωστόσο να πει αν υπήρχαν αντιφάσεις.

Ρεπορτάζ πάντως τοπικών σταθμών μιλούν για καυγά των δυο αδερφών πριν από τον πυροβολισμό…