Τροχαίο με 7 τραυματίες – Διασωληνώθηκε 14χρονος (σκληρές εικόνες)

Ασύλληπτο τροχαίο με 7 τραυματίες σημειώθηκε στην Άνδρο τα ξημερώματα της Κυριακής.

17χρονος, χωρίς δίπλωμα και κάνοντας παράνομη προσπέραση, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο 22χρονης.

Μία επιπολαιότητα λόγω απειρίας παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε παιδιά ηλικίας από 14 έως 25 ετών. Όλα συνέβησαν στο νησί της Άνδρου όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 17χρονος χωρίς δίπλωμα και επέβαιναν και δύο 14χρονοι, προσπάθησε να κάνει προσπέραση στον δρόμο από Μπατσί προς Γαύριο.

Ο 17χρονος δεν πρόσεξε ότι από το αντίθετο ρεύμα κατευθυνόταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 22χρονη και επέβαιναν άλλα τρία άτομα ηλικίας από 20 έως 25 ετών. Η σύγκρουση ήταν μετωπική.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής χρειάστηκαν περίπου μία ώρα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες από τα δύο αυτοκίνητα.

Μετά τις διαδικασίες απεγκλωβισμού, οι πυροσβέστες έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τόσο νέους ανθρώπους μέσα στα συντρίμμια.

Αρχικά, οι επτά τραυματίες με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Για τους πέντε, λόγω των σοβαρών τραυμάτων, με αεροδιακομιδές μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία των Αθηνών. Δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, δύο στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και ένας 14χρονος που νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Παίδων Αγία Σοφία.

Τα ακριβή αίτια τους ατυχήματος ερευνά η Τροχαία της Άνδρου.