Τσιάρτας: Δεν αναλαμβάνει τη Β΄ ομάδα της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στον Βασίλη Τσιάρτα για να αναλάβει τη Β’ ομάδα της Ένωσης ως προπονητής, οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία, όμως οι αντιδράσεις του κόσμου άλλαξαν τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος έλληνας μεσοεπιθετικός, μία ημέρα μετά την σφοδρή ανακοίνωση της Original, αποφάσισε να μη δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ, για να μη διχάσει τον κόσμο της ομάδας.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση των οργανωμένων της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε δεύτερες σκέψεις σχετικά με τον Τσιάρτα, ενώ είχε συνάντηση και με τους συνεργάτες του, προκειμένου να ληφθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση.

Τελικά, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είχε αποφασίσει να κάνει πίσω σχετικά με τον πρώην παίκτη της ομάδας, ενώ σήμερα και ο ίδιος ο Τσιάρτας αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση των Κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την ΑΕΚ Β. Όμως επειδή δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας κ μόνο για αυτόν το λόγο δεν κάνω αποδεκτή την πρότασή της. Ήμουν είμαι κ θα είμαι ΑΕΚ κ αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.